מדיניות פרטיות
עודכן 27 בספטמבר 2026
Pure מקבלת רק את התמונות שתבחר/י לנקות, והעותק שלנו נמחק בתוך 24 שעות. אנו לעולם לא מוכרים את המידע שלך, ולעולם לא משתמשים בתמונות שלך לאימון בינה מלאכותית.
מי אנחנו
Pure מופעלת על‑ידי Jonh Alex ("אנחנו" במדיניות זו).
מדיניות זו מסבירה אילו מידע Pure משתמשת, מדוע ואילו אפשרויות עומדות לרשותך. היא מכסה את אפליקציית Pure ל‑iPhone, iPad ו‑Mac, ואת Pure ברשת.
מבט מהיר
הנקודות העיקריות כאן. הסעיפים למטה מפרטים.
- אנו מקבלים רק את התמונות שבחרת לנקות.
- התמונות מנוקות באופן אוטומטי. אף אדם לא בוחן אותן.
- העותק שלנו מכל תמונה נמחק בתוך 24 שעות.
- התמונות שניקית ושמרת נשארות במכשיר שלך, לא על המחשבים שלנו.
- איננו מוכרים את המידע שלך, ואיננו משתמשים בתמונותיך לאימון בינה מלאכותית.
- אתה יכול למחוק את חשבונך בכל עת בהגדרות.
החשבון שלך
אתה נכנס ל־Pure עם Apple או Google. ל־Pure אין סיסמאות.
כשאתה נכנס, Apple או Google נותנים לנו את שמך, כתובת הדוא״ל שלך ומספר חשבון ייחודי. אנחנו לא מקבלים מהם שום דבר נוסף.
אם אתם משתמשים ב‑“Hide My Email” של Apple, אנחנו מקבלים רק את הכתובת הפרטית שאפל יוצרת עבורכם — ואנחנו מכבדים את הבחירה הזו.
את/ה יכול/ה להתנתק או למחוק את החשבון בכל עת בהגדרות.
תמונות שאתם מנקים
Pure מקבלת רק את התמונות שתבחר/י לנקות.
אם תתנו ל‑Pure גישה ל‑Photos, היא יכולה למצוא על המכשיר תמונות עם תגיות AI בשבילכם. הבדיקה מתבצעת במכשיר בלבד, ושום דבר לא נשלח אלינו אלא אם תבחרו לנקות תמונה.
כאשר אתה מנקה תמונה, היא נשלחת בקשר מוצפן למחשבים שלנו בארצות הברית, המופעלים על ידי Amazon Web Services.
הניקוי אוטומטי. אף אדם לא מסתכל על התמונות שלך.
עותק המקור והעותק של התוצאה הנקייה נמחקים בתוך 24 שעות.
- איננו משתמשים בתמונותיך לאימון בינה מלאכותית.
- איננו מוכרים את התמונות שלך לעולם.
- איננו משתפים את התמונות שלך לפרסום לעולם.
איפה נשמרות התמונות שנוקו שלך
התמונות שניקית ושמרת נשמרות במכשיר שלך, לא על המחשבים שלנו.
באייפון, באייפד וב‑Mac הם נשמרים בתוך אפליקציית Pure. ברשת הם נשמרים באחסון של הדפדפן במחשב הזה. ניקוי נתוני הדפדפן מסיר אותם.
Pure אינו מסנכרן תמונות בין המכשירים שלך. שמור/י או הורד/י את התמונות שברצונך לשמור.
תמונות שתשמרו ב‑Photos או תורידו הן שלכם לנהל. מחיקת חשבון Pure לא מסירה אותן.
איך אנחנו סופרים את השימוש החודשי שלכם
אנו סופרים כמה תמונות כל חשבון מנקה בכל חודש קלנדרי. זה מאפשר לתת לך 2 תמונות חינם בחודש וליישם את מגבלת השימוש ההוגן של Pure Pro של עד 1,000 תמונות בחודש.
החודשים הולכים לפי Coordinated Universal Time (UTC), כך שהחודש החדש עשוי להתחיל בשעה מקומית שונה עבורכם.
אם תמחקו את חשבונכם ותירשמו שוב עם אותו חשבון Apple או Google באותו חודש, הספירה לאותו חודש ממשיכה. לשם כך אנו שומרים קוד חד‑כיווני שנוצר ממספר החשבון שלכם ב‑Apple או Google, לא את החשבון עצמו.
הקוד הזה לא ניתן להמרה חזרה לפרטי החשבון שלך. הוא רק מאפשר לנו לזהות את אותו חשבון אם הוא נרשם שוב, ואנו מוחקים אותו בסוף החודש.
תשלומים
באייפון, באייפד וב־Mac, הרכישות נעשות דרך ה‑App Store של Apple. Apple מטפלת בתשלום שלך ואנחנו מקבלים רק אישור על הרכישה, כגון איזה תוכנית יש לך ומתי היא מתחדשת או מסתיימת.
ברשת, התשלומים מתבצעים באמצעות Stripe. Stripe מקבלת את פרטי התשלום שלך, את כתובת האימייל ואת מדינת החיוב כדי לעבד את התשלום והמיסים החלים.
Pure לעולם אינה רואה את מספר הכרטיס המלא שלך. אנו מקבלים רק אישור על הרכישה מ‑Stripe.
Apple ו‑Stripe מטפלות במידע התשלום תחת מדיניות הפרטיות שלהן.
דוחות על בעיות
זה חל רק על האפליקציות ב‑iPhone, iPad ו‑Mac. אם Pure נסגרת באופן בלתי צפוי או קופאת, מערכת Apple יכולה לשלוח לדו"ח על התקלה שיסייע לנו לתקן אותה.
דוחות אלה לעולם לא כוללים את התמונות שלך או פרטים אישיים. הם מאוחסנים ללא קישור לחשבון ונמחקים לאחר 30 ימים.
אתה יכול לכבות אותן בכל עת בהגדרות Pure > פרטיות.
התראות
התראות הן אופציונליות. אם תפעילו אותן, Pure תשתמש בהן רק כדי להודיע כשתמונה מוכנה.
אתה יכול לכבות אותן בכל עת בהגדרות המכשיר או הדפדפן שלך.
עוגיות והדפדפן שלך
עוגייה היא קובץ קטן שהדפדפן שומר עבור אתר. ברשת, Pure משתמשת רק בעוגיות שהיא צריכה כדי לעבוד.
אנו משתמשים בעוגיות אלה כדי לשמור על ההתחברות ולהשלים את תהליך הכניסה בבטחה. עוגיות אלה נחוצות כדי ש‑Pure תעבוד.
איננו משתמשים בעוגיות פרסום או אנליטיקס, ואיננו עוקבים אחריך ברחבי אתרים אחרים.
הדפדפן שלך גם זוכר שפה וכמה העדפות, כדי ש־Pure יישאר כפי שהגדרת. זה נשאר בדפדפן שלך ואינו משמש למעקב אחריך.
עם מי אנו משתפים מידע
אנו משתפים מידע רק עם חברות שעוזרות לנו להפעיל את Pure, ורק את מה שהן צריכות כדי לבצע את תפקידן:
- Amazon Web Services, שמפעילה את המחשבים שבהם התמונות מנוקות והחשבון מאוחסן.
- Apple, עבור התחברות עם Apple, רכישות ב‑App Store ודיווח על בעיות.
- Google, לשם התחברות עם Google.
- Stripe, לתשלומים ברשת.
כשהחוק מחייב אותנו לכך
אנו עשויים לשתף מידע כאשר החוק מחייב זאת, למשל לענות לצו בית משפט תקף.
איננו מוכרים את המידע האישי שלך, ואיננו משתפים אותו לצורכי פרסום.
למה אנחנו משתמשים במידע שלך
אנו משתמשים במידע שלך רק כדי להפעיל את Pure ולשמור עליה עובדת היטב. על‑פי חוקים כגון GDPR, אנו מסתמכים על הסיבות הבאות:
- כדי לספק לך את Pure: החשבון שלך, ניקוי התמונות, התוכנית שלך ומניין החודשי.
- כדי לשמור על Pure בטוחה והוגנת ולפתור בעיות — זאת באינטרס לגיטימי שלנו.
- כדי לעמוד בחוק, למשל שמירת רישומי תשלומים למטרות מס.
- ברשותך, להצעות התראות. ניתן לשלול זאת בכל עת.
איפה המעובד המידע שלך
מחשבי Pure נמצאים בארצות הברית. אם אתה מתגורר באיחוד האירופי, בממלכת בריטניה או במדינה אחרת, המידע שלך מועבר לארצות הברית כדי שנוכל לספק את Pure.
כשאנחנו מעבירים מידע אישי מהאיחוד האירופי, מהממלכה המאוחדת וממקומות אחרים עם כללים דומים, אנו משתמשים בהגנות מתאימות, כמו סעיפים סטנדרטיים בחוזה.
איך אנחנו שומרים על המידע שלכם
התמונות והפרטים שלך עוברים בקישורים מוצפנים.
פרטי הכניסה מאוחסנים מוצפנים, והכניסות פוקעות לאחר זמן קבוע.
אין מערכת שהיא בטוחה לחלוטין, אבל אנחנו משקיעים מאמצים חזקים להגן על המידע שלכם.
כמה זמן אנחנו שומרים מידע
אנו שומרים מידע רק כל עוד אנו צריכים אותו:
- פרטי חשבון: כל עוד החשבון קיים.
- תמונות שאתם מנקים: ימחקו מהמחשבים שלנו בתוך 24 שעות.
- ספירה חודשית: עד תום החודש, ועוד תקופה קצרה לאחר מכן.
- דיווחי בעיות: 30 יום.
- רישומי תשלומים: למשך הזמן שחוקי המס מחייבים. Apple ו‑Stripe שומרות רשומות משלהן לפי המדיניות שלהן.
הזכויות שלך
יש לך זכויות על המידע האישי שלך. בהתאם למקום מגוריך, הן יכולות לכלול את הזכות ל:
- ראה את המידע שיש לנו עליך.
- תקן מידע שאינו נכון.
- מחק את המידע שלך.
- קבלו העתק של המידע שלכם כדי להעבירו למקום אחר.
- להתנגד לאופן שימושנו במידע שלכם.
- שַׁלֵּל את ההרשאה בכל עת, כאשר אנו מסתמכים עליה.
- להתלונן לרשות המקומית להגנת המידע.
איך לממש את הזכויות שלכם
הדרך המהירה ביותר למחוק את המידע שלך היא למחוק את החשבון ב‑Settings של Pure.
לנושאים אחרים, כתבו אלינו ב[email protected]. נענה בתוך המועדים החוקיים, وقد נצטרך לאמת שזה באמת אתם.
זכויות במקומות מסוימים
האיחוד האירופי ובריטניה: ה‑GDPR ו‑UK GDPR נותנים לך את הזכויות המפורטות לעיל. ניתן להתלונן לרשות ההגנה על המידע במקום מגוריך או עבודתך.
ברזיל: חוק LGPD נותן לך זכויות דומות, כולל הזכות לאשר האם אנו משתמשים במידע שלך ולבקש מחיקה. ניתן גם לפנות לרשויות ההגנה על המידע (ANPD).
קליפורניה: לפי CCPA ו‑CPRA, אתה יכול לשאול אילו מידע אנו אוספים, ולבקש לתקן או למחוק אותו. אנו לא מוכרים את המידע האישי שלך ואיננו משתפים אותו לפרסומות שעוקבות אחרי משתמשים ברשת (cross‑context behavioral advertising).
נשתמש בזכויותיך בלי להפלות אותך.
מדינות אחרות: החוק המקומי עלול להעניק זכויות דומות. כתבו לנו ונעזור.
ילדים
Pure אינה מיועדת לילדים מתחת לגיל 13, או מתחת לגיל המינימום במדינתם. איננו אוספים במודע מידע עליהם.
אם אתם חושבים שילד העביר לנו מידע — כתבו אלינו ב‑[email protected] ונמחק אותו.
שינויים במדיניות זו
אנו עשויים לעדכן מדיניות זו. נפרסם כאן את הגרסה החדשה עם תאריך חדש.
אם שינוי חשוב יתקיים — נודיע גם בתוך האפליקציה.
צור קשר
שאלות לגבי פרטיותך? כתבו לנו ל־[email protected].
על התרגומים
מדיניות זו זמינה במספר שפות. הגרסה האנגלית היא הגרסה הרשמית, והיא תחול אם יהיה הבדל בתרגום.