କନ୍ଟେଣ୍ଟକୁ ଛାଡ଼ନ୍ତୁ

ସହାୟତା ଓ ସମର୍ଥନ

ଆପଣଙ୍କର ଛବି କିପରି କ୍ଲିନ୍ ହୁଏ, ଆପଣଙ୍କର ପ୍ଲାନ୍ ଓ ଗୋପନୀୟତା ସମ୍ପର୍କରେ ତତ୍କ୍ଷଣିକ ଉତ୍ତର।

Pure କିପରି କାମ କରେ?

ଏକ ଛବି ଚୟନ କରନ୍ତୁ, ତାପରେ Clean ଟାପ୍ କିମ୍ବା କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ। ଯେତେବେଳେ ଏହା ପ୍ରସ୍ତୁତ ହେବ, ସଫା କପି ସଞ୍ଚୟ କରନ୍ତୁ କିମ୍ବା ଅଞ୍ୟଏଠାରେ ସେୟାର୍ କରନ୍ତୁ।

Pure କଣ କାଢ଼ିଦେଉଛି?

Pure ଫାଇଲ୍ ମଧ୍ୟରେ ଲୁଚି ଥିବା AI ଟ୍ୟାଗ୍‌ଗୁଡିକୁ ହଟାଏ, ଯାହାର ଉଦାହରଣ ହେଲେ AI labels, Content Credentials, ଓ ଅବସ୍ଥାନ ଓ କ୍ୟାମେରା ବିବରଣୀ। ଏହା କିଛି ଲୁଚାଇଥିବା ଜଳଚିହ୍ନ (invisible watermarks) କୁ ବି ହଟାଇପାରେ, ଯଦି ଏହା ଚିହ୍ନଟ କରିପାରେ।

ମୋ ଛବିଟି ଭିନ୍ନ ଦେଖାଯିବ କି?

ନାହିଁ। Pure ଫାଇଲ୍ ଭିତରକୁ ଥିବା ଲୁଚାଯାଇଥିବା ତଥ୍ୟ କେବଳ ବିଲୋପ କରେ, ତେଣୁ ଆପଣଙ୍କର ଛବି ଦୃଶ୍ୟରୂପେ ସେହି-ସହି ରହିବ। ଯଦି ଅଦୃଶ୍ୟ ଓୟାର୍ମାର୍କ୍‌କୁ ହଟାଇବା ପାଇଁ ଛବିର ଦେଖାନୁ କିଛି ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆବଶ୍ୟକ, ତେବେ Pure ସେହି ଓୟାର୍ମାର୍କ୍‌କୁ ରଖିଥାଏ ଏବଂ ଆପଣଙ୍କୁ ସୂଚନା ଦିଏ।

କେଉଁ ଛବିଗୁଡ଼ିକୁ ମୁ ଏହା ଦ୍ୱାରା କ୍ଲିନ୍ କରିପାରିବି?

PNG, JPG, WebP, HEIC, AVIF, TIFF, GIF ଓ BMP ଛବି। ପ୍ରତ୍ୟେକ ଛବି 16 MB ରୁ କମ୍ ହେବାକୁ ପଡିବ, ଏବଂ ଏକ ସମୟରେ 20ଟି ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ କ୍ଲିନ୍ କରିପାରିବେ।

Pure ଦୃଶ୍ୟମାନ ଲୋଗୋ କିମ୍ବା ଲେଖା ହଟାଏ କି?

ନାହିଁ। Pure ଛବିରେ ଆପଣ ଯାହା ଦେଖୁଛନ୍ତି ସେଥିରେ କୌଣସି ପରିବର୍ତ୍ତନ କରେନାହିଁ। ଦୃଶ୍ୟମାନ ଲୋଗୋ, ଟେକ୍ସଟ୍ ଓ ସଙ୍କେତ ସେଠାରେ ରହିବ।

Pure ସବୁ ଗୁପ୍ତ ଓୟାଟରମାର୍କ ହଟାଏ କି?

ନାହିଁ। Pure କେବଳ ସେଇ ଅଦୃଶ୍ୟ ୱାଟରମାର୍କ୍‌ଗୁଡିକୁ ହଟାଏ ଯାହାଁକୁ ଏହା ଚିହ୍ନଟ କରିପାରେ। କେତେକ, ଯେପରିକି Google ର SynthID, ହଟାଯାଉନାହିଁ, ତେଣୁ ଛବି ଏବେ ମଧ୍ୟ AI ଦ୍ୱାରା ତିଆରି ଭାବରେ ସ୍ୱୀକୃତ ହେବା ସମ୍ଭାବନା ରହିଥାଏ।

ମୋର କ୍ଲିନ୍ କରାଯାଇଥିବା ଛବିଗୁଡିକ କେଉଁଠି?

iPhone, iPad ଏବଂ Macରେ, ସେଗୁଡିକ ଆପଣଙ୍କ ଡିଭାଇସର Pure ଆପ୍‌ରେ ରହେ। ୱେବରେ, ସେଗୁଡିକ ଆପଣଙ୍କର ବ୍ରାଉଜରରେ ରହେ, ଓ ବ୍ରାଉଜର ଡାଟା ସଫା କଲେ ସେଗୁଡିକ ଅପସାରିତ ହୋଇଯାଏ। ଛବିଗୁଡିକ ଡିଭାଇସମାନଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ସିଙ୍କ୍ ନହୁଏ — ଯେଉଁଗୁଡିକ ରଖିବାକୁ ଚାହାଁନ୍ତି ସେଗୁଡିକ ସେଭ୍ କିମ୍ବା ଡାଉନଲୋଡ୍ କରନ୍ତୁ।

ମୋର ଛବି ନିଜସ୍ଵ ତିନି?

ହଁ। ଆପଣଙ୍କର ଛବି ଏକ ଏନ୍କ୍ରିପ୍ଟ ଟ୍ରାନ୍ସମିଶନ୍ ଦ୍ୱାରା ପଠାଯାଏ, ସ୍ୱୟଂଚାଳିତ ଭାବେ କ୍ଲିନ୍ କରାଯାଏ ଏବଂ କାହାଙ୍କୁ ଦେଖାଯାଏ ନାହିଁ; ଆମର କପି ଏକ ଦିନ ମଧ୍ୟରେ ମିଟିଯାଏ। ଆମେ କେବେ ମଧ୍ୟ ଆପଣଙ୍କର ଛବିଗୁଡ଼ିକୁ AI ପ୍ରଶିକ୍ଷଣ ପାଇଁ ବ୍ୟବହାର କରିନଥାଉ।

ମୁଁ କେତେଗୁଡି଼ ଛବି ମାଗଣାରେ କ୍ଲିନ୍ କରିପାରିବି?

ଆପଣ ପ୍ରତିମାସ 2ଟି ଛବି ମୁକ୍ତରେ କ୍ଲିନ୍ କରିପାରିବେ। ଆପଣଙ୍କର ମୁକ୍ତ ଛବିଗୁଡିକ ପ୍ରତିମାସର 1ମ ତାରିଖରେ ପୁଣି ମିଳିବ।

Pure Pro କ’ଣ ଅନ୍ତର୍ଭୁକ୍ତ?

Pure Pro ଆପଣଙ୍କୁ ପ୍ରତିମାସ 1,000 ଛବି ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ କ୍ଲିନ୍ କରିବାକୁ ଦେଇଥାଏ। iPhoneରେ, ଆପଣ Share ବଟନ୍ ଓ Photos ରୁ ସିଧାସଳଖ କ୍ଲିନ୍ କରିପାରିବେ। iPhone ଓ Macରେ, ଆପଣ ଗୋଟିଏ ଟ୍ୟାପ୍‌ରେ ଆପଣଙ୍କର ମୂଳ ଛବି ପ୍ରତିସ୍ଥାପିତ କରିପାରିବେ।

ମୋ ପ୍ଲାନ୍ ସମସ୍ତ ଡିଭାଇସ୍‌ରେ କାମ କରେ କି?

ହଁ। ଏହି ଏକେଇ Apple କିମ୍ବା Google ଖାତା ସହିତ ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରନ୍ତୁ, ଏବଂ ଆପଣଙ୍କର ପ୍ଲାନ iPhone, iPad, Mac ଏବଂ ୱେବ୍ ଉପରେ କାମ କରିବ।

ମୁଁ Pure Pro କିପରି ରଦ୍ଦ କରିପାରିବି?

ଯଦି ଆପଣ iPhone, iPad କିମ୍ବା Mac ରେ କିଣିଥିଲେ, Apple ର ସବସ୍କ୍ରିପ୍ସନ୍ ସେଟିଂସ୍‌ରେ ରଦ୍ଦ କରନ୍ତୁ। ଯଦି ଆପଣ ଏହା ୱେବ୍‌ରେ କିଣିଥିଲେ, Pure ୱେବସାଇଟ୍‌ର Settings > Your plan ‌କୁ ଯାଆନ୍ତୁ। ଆପଣ ଯାହା ପୈସା ଦେଇଥିଲେ ସେ ସମୟ ଶେଷ ହେଉଯ୍ଯ କ୍ଷଣ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ Pro ରହିବ।

ମୁଁ କିପରି ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରିବି?

ଆପଣଙ୍କର Apple କିମ୍ବା Google ଖାତା ଦ୍ୱାରା। ଏଠାରେ ଜଣାପଡ଼ିବା ପାଇଁ କିଛି ପାସୱାର୍ଡ ତିଆରି କରିବାକୁ ପଡ଼େ ନାହିଁ।

ମୁଁ ମୋ ଆକାଉଣ୍ଟ କିପରି ଡିଲିଟ୍ କରିବି?

Pureରେ Settings ଖୋଲନ୍ତୁ ଏବଂ Delete account ବାଛନ୍ତୁ। ଏହା ଆପଣଙ୍କର ଆକାଉଣ୍ଟ ଓ ସେ ଡିଭାଇସରେ Pure ମଧ୍ୟରେ ସେଭ୍ ଥିବା ଛବିଗୁଡିକୁ ବିଲୋପ କରିଦେଇଥାଏ; ଯେଉଁଛବିଗୁଡିକ Photos କିମ୍ବା ଡାଉନଲୋଡ୍ କରିଛନ୍ତି ସେଗୁଡିକ ରହିଥାଏ। ୱେବରେ କ୍ରୟ କରାଯାଇଥିବା ପ୍ଲାନ୍ ଏହା ସହ ବାତିଲ୍ ହେବ; App Store ମାଧ୍ୟମରେ କ୍ରୟ କରାଯାଇଥିବା ପ୍ଲାନ୍ Apple ର subscription settings ରେ ରଦ୍ଦ କରିବାକୁ ପଡିବ।

ଏହାପରି ଅଧିକ ସାହାଯ୍ୟ ଚାହିଁବେ?

ଆମକୁ [email protected] ଲେଖନ୍ତୁ। ଆମେ ସାଧାରଣତଃ ଦୁଇ କାର୍ଯ୍ୟଦିନ ମଧ୍ୟରେ ଉତ୍ତର ଦେଇଥାଉ।