Ugrás a tartalomra

Segítség és támogatás

Gyors válaszok a képek tisztításáról, az előfizetésedről és az adatvédelmedről.

Hogyan működik a Pure?

Válassz egy képet, majd koppints vagy kattints a Tisztítás gombra. Ha elkészült, mentsd el a tisztított másolatot, vagy oszd meg.

Mit távolít el a Pure?

A Pure eltávolítja a fájlban rejtett AI‑címkéket, például AI‑jelöléseket, Content Credentials‑t, valamint hely- és kamerainformációkat. Ezen felül néhány láthatatlan vízjelet is eltávolít, ha felismeri azokat.

Mást fog-e kinézni a képem?

Nem. A Pure csak a fájlban található rejtett adatokat távolítja el, így a kép ugyanúgy néz ki. Ha egy láthatatlan vízjelet csak a kép megváltoztatásával lehet eltávolítani, a Pure nem távolítja el, és erről tájékoztatást ad.

Mely képeket lehet kitisztítani?

PNG, JPG, WebP, HEIC, AVIF, TIFF, GIF és BMP képek. Egy kép legfeljebb 16 MB lehet, és egyszerre legfeljebb 20-at lehet tisztítani.

A Pure eltávolítja a látható logókat vagy szöveget?

Nem. A Pure nem változtat a kép látható tartalmán. A látható logók, szöveg és jelzések változatlanok maradnak.

Eltávolítja a Pure minden láthatatlan vízjelet?

Nem. A Pure csak az általa észlelt láthatatlan vízjeleket távolítja el. Néhányat, például a Google SynthID-t, nem távolítunk el, ezért egy kép továbbra is felismerhető lehet AI-val készültként.

Hol vannak a kitisztított képeim?

iPhone-on, iPad-en és Macen a képek a Pure alkalmazásban tárolódnak az eszközödön. A weben a böngésződben maradnak, és a böngészőadatok törlése eltávolítja őket. A képek nem szinkronizálódnak eszközeid között, ezért mentsd vagy töltsd le azokat, amiket meg akarsz tartani.

Személyes-e a képem?

Igen. A képed titkosított kapcsolaton keresztül kerül elküldésre, automatikusan megtisztítjuk, senki sem nézi meg, és a másolatunk egy napon belül törlődik. Soha nem használjuk fel a képeidet AI‑képzésre.

Hány képet tisztíthatok meg ingyen?

Havonta 2 képet tisztíthetsz ingyen. Az ingyenes képeid minden hónap 1‑jén válnak újra elérhetővé.

Mi jár a Pure Pro-hoz?

A Pure Pro havonta akár 1 000 kép megtisztítását engedi. iPhone‑on közvetlenül a Megosztás gombból és a Photos‑ból is tisztíthatsz. iPhone‑on és Macen egy koppintással visszaírhatod az eredetiket.

Minden eszközömön működik az előfizetésem?

Igen. Jelentkezz be ugyanazzal az Apple vagy Google fiókkal, és a csomagod működik iPhone‑on, iPad‑en, Macen és weben.

Hogyan mondhatom le a Pure Pro-t?

Ha iPhone-on, iPaden vagy Macen vásárolta, mondja le az Apple előfizetési beállításaiban. Ha weben vásárolta, lépjen a Beállítások > Az Ön terve menüpontba a Pure webhelyén. A Pro a megvásárolt időszak végéig megmarad.

Hogyan jelentkezhetek be?

Apple vagy Google fiókkal. Nincs jelszó, amit létre kell hozni vagy megjegyezni.

Hogyan törölhetem a fiókomat?

Nyisd meg a Pure beállításait, és válaszd a Fiók törlése lehetőséget. Ez eltávolítja a fiókodat és a Pure‑ban az eszközön mentett képeket; a Photos‑ba (Fotókba) mentett vagy letöltött képek megmaradnak. Weben vásárolt előfizetés a törléssel lemondásra kerül; App Store‑os előfizést az Apple előfizetéskezelésében kell lemondani.

Még segítségre van szükséged?

Írj nekünk: [email protected]. Általában két munkanapon belül válaszolunk.